expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
WAKTU OPERASI
ISNIN-JUMAAT
8 PAGI-2 PETANG-(WAKTU AKTIF REPLY SMS/WHATSAPP/PM)
2 PETANG DAN SETERUSNYA- AKAN REPLY TAPI LAMBAT SIKIT DEPEND DENGAN SITUASI

SABTU
ISNIN-JUMAAT
8 PAGI-12 TENGAH HARI-(WAKTU AKTIF REPLY SMS/WHATSAPP/PM)
12 TENGAH HARI  DAN SETERUSNYA- AKAN REPLY TAPI LAMBAT SIKIT DEPEND DENGAN SITUASI

AHAD/CUTI UMUM
SEPANJANG HARI-  AKAN REPLY TAPI LAMBAT SIKIT DEPEND DENGAN SITUASI




Monday, 7 April 2014

De Lova GrantyWhite (DLGW) Murah Original Asli Trial dan Full







Gambar Pengasas De Lova GrantyWhite

(LEBIH BANYAK TESTIMONI DI BAWAH)

Uollss, perkenalkan produk terbaru dan terbaik di pasaran. Kesan yang sangat cepat dan berkesan terutama untuk kulit, punggung, dan payudara. Siapa2 yg biasa ambil supplemen di pasaran, akan tau akan keberkesanan produk ini berbanding produk lain di pasaran.. Produk2 femes tak semestinya bagus kan (marketing je meletup).. Harga produk ni pun mampu milik untuk maintain. Cuba uolls kira duit habiskan untuk kulit dan product breast berapa? Tambahan produk ni tak akan menaikkan selera makan makan(seperti kebanyakan produk breast di pasaran)..

Harga Sekotak : RM108 PROMOSI SEHINGGA 31 MEI, RM99 FREE POSLAJU SEMENANJUNG, SABAH SARAWAK TAMBAH RM4

Kandungan: 10 sachet untuk 20 hari(diambil selang seli)

Nak cuba tapi takda bajet? Dijamin kesan nampak walau hanya 10 hari!

Harga Trial(5 sachet untuk 10 hari): SILA PM/SMS/WHATSAPP UNTUK HARGA TRIAL

CARA ORDER KLIK SINI

De lova Grantywhite (DLGW)

- Terbukti secara klinikal menghalang 56% sinaran UV yang berbahaya
- Kulit cerah dan lembut dalam masa 14 hari
- Formulasi gabungan 13 bahan semulajadi yang memberikan kesan menakjubkan

Khasiat DLGW : 
1.KULIT
Melambatkan penuaan (berfungsi sebagai anti-oksida dan juga anti-penuaan) .
Mencerahkan kulit dari dalam dan menyeimbangkan warna kulit .
Merawat masalah jerawat dan jeragat .
Merangsang penghasilan sel baru dan menyembuhkan luka .
Menaikkan seri wajah .

2.PAYUDARA DAN PUNGGUNG
Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara & punggung yang mengendur .
Memantapkan bentuk pinggul .
Membesarkan kembali payudara yang terbantut .
Mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara .

3.RAMBUT
Merawat masalah rambut gugur .
Mengawal rambut daripada menjadi rapuh dan bercabang .
Menggalakkan pertumbuhan rambut baru .
Menjadikan rambut lebih sihat , bersinar , beralun dan hitam berkilat .

4.KESIHATAN
Meningkatkan kekuatan dan ketahanan badan . Meningkatkan sistem imun dan metabolisma badan . Menentang kanser , penyakit Diabetes dan sakit jantung . Mengimbangi hormon . Membantu menurunkan kadar kolestrol . Mengurangkan penyakit Migrain . Meredakan gejala strok . Berkesan untuk melawan radang sendi . Menyihatkan usus dan melancarkan sistem penghadaman . Meningkatkan kekuatan tulang dan mencegah Osteoporosis . Mencegah penyakit radang usus . Meningkatkan daya ingatan . Membantu mencegah penyakit berkaitan jantung . Membantu mencegah penyakit batu karang .

5.TUBUH BADAN
Mampu seimbangkan berat badan , membentuk dan merampingkan badan . Mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan mengurangkan selulit . Menambahkan susu bagi ibu menyusukan . Anak yang dilahirkan cerah kerana kesan pengambilan waktu hamil .

6.RAHIM DAN VAGINA
Mengangkat dan menengangkan rahim pada bentuk asal . Merawat keputihan dan masalah haid tidak teratur . Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing .

7.MATA, GIGI DAN KUKU
Menghalang rabun malam & mata letih . Mencerahkan lebam atau lingkaran gelap di bawah mata . Pertumbuhan gigi yang sempurna . Memutihkan dan membersihkan gigi . Mengurangkan plak pada gigi . Menguatkan kuku agar tidak mudah merekah . Menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat . 

Kandungan DLGW :
Maltodextrin , Glutathione , Marine Collagen , Salmon’s Ovary , Astaxanthin , Vitamin E , Vitamin C , L-Arginine , Pueraria Mirifica , Goji , Guarana , Maca , Soy , Graped Stem Cell , Blueberry , Manna Fiber , Aloevera , Mangosteen , Tribulus , Emulsifier

Cara Penggunaan DLGW :
1 sachet diambil 2 hari sekali (selang-seli) 
dikemam di bawah lidah | dibancuh bersama air sejuk atau air buah-buahan 

Peringatan :
Untuk kegunaan lelaki dan wanita 18 tahun ke atas sahaja . 
Untuk lebih berkesan, kurangkan pengambilan kafein, merokok dan pil perancang

TESTIMONI




































Sunday, 6 April 2014

Jamu Sedap Malam ( Xtra Rapat ) Murah Original Asli






Harga Pasaran: RM35-40

HARGA KAMI?? SILA PM/SMS/WHATSAPP FOR BEST PRICE

CARA ORDER KLIK SINI

SEDAP MALAM merupakan jamu warisan nenek moyang yang sangat berkhasiat untuk kaum wanita. Dibuat dari herbal pilihan asal Timur Tengah dan sebagian dari negeri Nusantara.

KHASIAT:
Khasiat utama dari jamu ini dapat mengembalikan sistem kerja organ vital wanita, merapatkan, dan membersihkan dinding-dinding rahim dengan cara yang aman serta membuat aromanya harum sepanjang masa. 
Selain itu SEDAP MALAM juga memiliki manfaat :
1. Merapatan rahasia wanita dan menjadikan kenikmatan bagi suami.
2. Mengencangkan otot-otot yang kendur.
3. Mengobati keputihan dan pendarahan.
4. Mengharumkan bagian terpenting wanita.
Berbagai penyakit yang dapat juga diatasi dengan jamu ini :Kista, Mioma, Keputihan, Gatal, Pendarahan, Toksoplasma, Herpes, Kanker Rahim, Kendor Otot/Turun Perut, Hernia, Wasir, HIV, Endometris, POlip, dan lain-laiN

ATURAN PAKAI:

Untuk perawatan : 2×2 pil (pagi dan malam sebelum makan)
Untuk pengUbatan: 3×3 pil (sebelum makan)

SEDAP MALAM juga bisa dimasukkan ke dalam vagina untuk membersihkan organ luar vagina sekaligus bagian dalamnya. Tapi jangan terkejut setelah memasukkannya dalam vagina maka akan ada serbuk-serbuk pasir pada hari pertamanya, setelah itu akan ada semacam tissu yang keluar dari vagina. ini menunjukkan jamunya sedang bekerja membersihkan daerah tersebut. Memang terasa berbeza bersihnya.(Para gadis tidak boleh menggunakan cara ini)

PERHATIAN !
Selama mengamalkani jamu ini perbanyak minum air putih. Bila keluar kotoran-kotoran dari vagina tidak perlu risau kerana itu proses penyembuhan. Wanita yang sedang hamil atau haid tidak boleh amalkan atau menggunakannya.

Egg White Peel Off Mask Murah Original Asli








Harga Pasaran: RM35-40


HARGA KAMI?? SILA PM/SMS/WHATSAPP FOR BEST PRICE

CARA ORDER KLIK SINI

KELEBIHAN EGG MASK :
-Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit
-Mengurangkan dan menghilangkan blackhead & whitehead
-Memudarkan parut-parut halus
-Mengecilkan pori-pori kulit muka
-Mengecutkan jerawat

CARA PENGGUNAAN EGG MASK :
#Basuh muka dan lapkan sehingga kering
#Sapukan mask egg white peel ke seluruh muka kecuali bibir dan kening
#Biarkan ia sehingga kering dalam 15-20
#Tarik perlahan-lahan, kemudian bilas dengan air
#Guna 3x dalam seminggu untuk kesan yang lebih efektif